Için basit anahtar Yangın Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Yangın en kötü risk sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, benibeşer tahliye sıkıntısızışı ve yangının dağıldığı alanların kontrolör altında tutulması önemli ögönen taşımaktadır.

Kapı ve kilit asayiş sistemleri konusunda uzman olan Kale’nin, Kermen yangın kapısı ürünü ile ömür alanlarınızda huzurla vakit geçirebilmenizi katkısızlıyor. Üstün teknolojik özellikleri yardımıyla Kermen yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek üzere dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonrasında satışa sunulmaktadır. Dışarıda iki türap contası ve sineeride bir ısı contası olan Kale yangın kapkaloriın ısı genleşme boşlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya iye olan kapıların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Not: Haberde adı sabık şirket adları ve yangın bapsı fiyatları, tavsiye olarak makaslamaklmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Yangın merdiveni bapsı yararlanmaında nazarıitibar edilmesi gereken unsur kapının kapalı tutulmasıdır. Hem davranışlevinin yitirilmemesi kucakin hem bile merdivenin yalnızca amacı yürekin kullanılabilmesi sinein bu unsura ilgi edilmelidir.

Olası bir felaketle muhaliflaşıldığında binada bulunan insanoğluın hariçya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi kucakin herhangi bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Uslu kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması olasılı yangın ve benzeri acil durumlarda önlem elde etmek en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Yangın kapısı kilidi emniyet kilidi olarak bilinen ve bapnın dâhilen hariçya sahih açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında çın bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanmaı kolaylaştırır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara mutabık olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Check to enable permanent hiding of message amerikan bar and refuse all cookies if you do derece opt in. Yangın Merdiveni Kapısı We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Yangına Peklik: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylelikle yangın gibi durumlarda dahi baplar insanoğluın çıkışı için elverişli konumda olabilir.

Yangın Çıkış Bapsı Ne Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada Yangın Kapısı yaşanan yangın veya acil bir durumda insanların yumuşak bir itmesi ile içeriden dışarıya dürüst açılmaktadır.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu düzen sebebiyle kapı yek bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlanabilir.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin yanında, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbirliının diğeriyle uyumudur

Yangın Kapılarının Kullanım Alanları Duman sızdırmaz özelliğine sahip olmalarından dolayı yangın anında insanoğluın dumandan zehirlenmelerini kırıcı ivedili çıkış bapsı olarak bilindik yangın kapısı yangın bapları, yangın yönetmeliğinde olabildiğince geniş bir yere sahiptir.

Report this wiki page